2010. december 16., csütörtök

Nyertem, nyertem :D:D

Méghozzá ezt a szép sapit Böbilla játékán :D



Már pont aludni mentem volna, gondoltam még átnézem gyorsan a blogokat és mit látok: Hencsilli nyerte ezt a csodaszép sapit! Hát, nemtom mikor fogok tudni elaludni, itt ugrándozok :D

Kedves Böbilla! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy játszhattam és viselhetem az általad készített sapit. Már alig várom, hogy melegítse fázós fejemet:D

Azért az olyan érdekes, hogy mikor az ember azt hiszi, hogy elhavazott a tennivalók rengetegében és annyi minden rossz történik vele és biztos átok van rajta- mert elromlik a mosógép, a számítógép, nem akar varrni a varrógép úgy ahogy én akarom, a derekam sem akar úgy működni ahogy én akarom - akkor mindig történik valami jó, hogy ki tudj mászni a gödörből. Hát, ez a nyeremény is egy ilyen gödörből kihúzás volt. Köszönöm.



5 megjegyzés:

dióhéj írta...

olyan jó látni, mikor valaki így tud örülni...tényleg klassz sapi, nekem is van hasonló, de az sajnos géppel kötött csak :)

Böbilla írta...

Nagyon örülök,hogy örömet tudtam szerezni, én köszönöm, hogy játszottál velem.

Pampalini Anikó írta...

Látod-látod! A jó Istenke valahogy mindig ott van a jó emberek közelében! Amikor már én is azt hiszem, hogy ennél lejjebb már nem eshetek, valami jó előkerül a semmiből, és látni kezdem a fényt az alagút végén :-)

Hencsilli írta...

Igen, olyan szép sapim lesz:D Örülök,hogy velem örültök:)
Ancsika, ez igaz, Ő tényleg mindig itt van valahol, csak nem mindig veszem észre:D

Erika írta...

Csak pozitívan!!!
Szívből gratulálok! Nagyon szép sapka!

Címkék

Powered By Blogger