2010. december 14., kedd

Horgolt sapik

Szombattól már nem fázik a fejem:D Elkészültem a sapimmal, amit ajándék fonalból horgoltam, tettem rá egy kis horgolt virágot is díszítésnek.

Ez az egyszerű fekete sapi a lányomé. Hát, egy 13 évesre még ezt is nehéz volt ráadni :) Díszítés még véletlenül se legyen rajta, és csak fekete lehet! Ez mondjuk inkább nagyon sötét kék, de elmegy feketének:)




3 megjegyzés:

Orbis írta...

Érdekes dolog ez a kamaszokkal. Ráadásul átmenet nélkül megy át a gyerekes tulitarka díszes pörgősszoknya az egyszínű sötét puritánba. Mi még a csicsásnál tartunk, még egy kicsit odébb van a fordulat :)
De a te sapid, a virágos nagyon tetszik! Lehet én is csinálok valami hasonlót, vettem tavaly egyet de nem elég vastag... fázik a fülem!

Hencsilli írta...

Igen, így van. Aztán ez a sapka is megtetszik neki és addig hordja míg le nem szakad róla :)
Csináld csak meg te is a sapit, nehogy megfázz. Először nem akartam rátenni a virágot, merthogy kislányos lesz vagy ilyesmi - de aztán láttam ilyen fazonú sapikat tőlem idősebbeken is, úgyhogy bevállaltam:D Eredetileg volt a közepében egy gomb is, de életem párja leszedette - szerinte az már sok volt:) Mondjuk általában igaza van:P

Névtelen írta...

Szia,
A sapkád gyönyörű... nem készítsz eladásra egy barnát?
Rég keresek egy ehhez hasonlót, van is egyem, de borrrzalmasan nagy rajta a virág, pedig szeretném amúgy.
Köszi,
gabikis@gmx.net

Címkék

Powered By Blogger