2011. október 4., kedd

Imakönyvborító, szemmaszk és eladó kontaktlencsék

Mindenkinek köszönöm, aki velem örült itt a blogon és az Fb-n is :D
Nagyon aranyosak vagytok! :)))

Az "új" szememmel varrtam ezt az imakönyvborítót. A régi már nagyon tropa volt, a kis szalagok is ki voltak szakadva, már ideje volt egy újat készíteni.
A képen nem nagyon látszik, de jobb oldalt farmerból varrtam rá egy kis keresztet. Ami viszont nagyon látszik, hogy kicsit csámpás, de tudjátok be hogy első próbálkozás volt - azért úgy már nem is annyira gáz, igaz?
Vasaláskor sikerült a bársonycsíkot is megvasalnom.... ááá, kicsit sem voltam mérges :(((((

Még a műtét előtt varrtam ezt a szemmaszkot! Milyen jól tettem, hogy megvarrtam! Szerdán szinte egész nap ebben járkáltam! :D:D

A hátulja rózsaszín pamut, az eleje anyaga pedig turis barátnőmtől származik, mindenféle dirib-darab anyagokkal ellát engem :D

Ez pedig a feleslegessé vált kontaktlencsém! Felét sem használtam el, még a nyári lagzira vettem, hogy mindent jól lássak!
Ha valamelyikőtöknek pont ilyen lenne a szeme az jó lenne ... esetleg valamiféle csereberében is benne vagyok:D Egyébként feltettem a minipiacra is, 2.500-at kérek érte postaköltséggel együtt. Az eredeti ára 6.900,- volt.
Most pedig megyek pzs-tartókat varrni a szüreti bálra tombolaajándéknak!






2 megjegyzés:

Ági írta...

Szívből örülök, hogy rendben van a szemed. Most olvastam csak el a műtét történetet. Vigyázz azért még a monitorral és a varrással, talán még nem kellene erőltetni azt az "új" szemet! :-)))
Ági

Hencsilli írta...

Szia Ági! Örülök,hogy itt jársz nálam :D Nem erőltetem annyira, vigyázok - aranyos vagy hogy aggódsz :D Puszi: Hencsi

Címkék

Powered By Blogger