2011. május 18., szerda

Nyeremények és ajándék

Tudom, most sorsolnom kellene, de nem vagyok még most sem olyan állapotban... ez a vírus jól ledöntött:(( Igérem, holnapra összeszedem magam és sorsolok!

Feltétlenül meg akarom nektek mutatni, hogy miket kaptam a héten!
Gréti gombos játékában nyertem és ezeket a szépségeket küldte nekem! Gréti még csak 13 éves ( ugye nem baj Gréti, hogy leírtam a korodat? :P ) és nagyon szeret kreatívkodni, amint a mellékelt kép is mutatja.


A levél egy részletére próbáltam meg elhelyezni az ajándékokat, hogy lássátok a levéldíszítést is.Köszönöm Gréti, nagyon kedves vagy!

Chiara
eheti játékában én nyertem egy kecsketejes szappant! A legújabbat választottam, babérleveles. Még várnom kell vele 1,5-2 hetet hogy jó legyen, de már alig bírom kivárni, hogy kipróbáljam.Örülök,hogy nyerhettem Klárinál.



Végül, de nem utolsósorban Ancsika meglepetése! Hát, ez a nőszemély valami csúcs! Úgy tudtam, hogy 3 Praktika újságot küld nekem a gombáért cserébe, de mikor bontom ki a csomagot, akkor látom,hogy kikandikál az újságok közül valami más is!
Nagyon szép vendégüdvözlő díszt kaptam! Örülök,hogy az enyém a prototípus! Nagyon szép, aprólékos munka - a cica az ablakban, de édi! Köszönöm szépen Anikó!


Örülök,hogy felvidítottatok egy kicsit - már több mint egy hete nem bírom kiűzni az ördögöt, vagyis a vírust magamból. Az az érdekes, hogy semmiféle javulást nem láttam, mindennap csak rosszabbul voltam. A mai nap az első, hogy nem köhögöl fuldokolva és kezd visszajönni a hangom.
Na, nem panaszkodom itt tovább nektek - holnap sorsolok!
Jóéjt mindenkinek!


1 megjegyzés:

bemka írta...

Gyógyulást neked , és gratulálok a sok szép ajándékhoz.
Hiányoztál :)

Címkék

Powered By Blogger