2010. november 21., vasárnap

Zsebes tároló és angyalka

Ezt a zsebes tárolót készítettem a hét nagy részében. Hát igen, elmolyoltam rajta egy darabig. Egy 16 éves lánynak lesz ajándék karácsonyra, remélem tetszeni fog neki. Még 3 ilyet kértek tőlem, úgyhogy bele kell húznom.

Megszáradtak angyalkáim és ilyen szépek lettek:



A képek sajnos nem valami jók, ebben az időben képtelenség fényképezni.

Szerettem volna még mást is készíteni a hétvégén, de már annyira fáj a derekam, hogy a zsebes tárolóval is azért kínlódtam ennyit, mert se ülni, se állni, feküdni csak egy darabig tudok. Remélem jövő héten sikerül eljutnom az orvoshoz. Régebben is fájt már a derekam, de hogy semmi gyógyszer ne használjon... ilyen még nem volt:(

10 megjegyzés:

tipikos írta...

Imádom ezeket az angyalkákat! :DD
A derékfájás nálam is játszik! :(((

Hencsilli írta...

Örülök,hogy tetszenek az angyalkák:) Már nagyon kivagyok ettől a deréknyavalyától:(((

batorba írta...

Én s zülés óta vagyok/lettem derékfájós...volt hogy napokon keresztül aligtudtam menni. Ha kell ajánlom KIEM professzort, a gerincorvost. Igaz vagy két hónapot kell rá várni, de nekem használt!!! A neurológus már ijesztgetett!!!!

bemka írta...

Az én derékfájásomnak a torna , a mozgás a gyógyszere. Remélem mostanra már jobban vagy . Szeretem az angyalkáidat :)ha elküldenéd a mintájukat megpróbálkoznék velük :)
Szióka :)

Hencsilli írta...

Csilla,köszönöm az ajánlásod - még gondolkodom rajta. A neten utánaolvastam, csak jókat írnak róla - de azért reménykedem, hogy nem lesz rosszabb az állapotom és megúszom.Ha szükségem lesz rá, megkereslek privát mélben. Köszönöm.

Hencsilli írta...

Szia Marika! Igen, azt mondják a mozgás jó:) Nekem a heti másfél óra néptánc van, tudom hogy ez kevés, van szobabicikli is, csak kinek van ideje ráülni - de most már úgy látom, kénytelen leszek időt szakítani rá :)Köszönöm, most "kicsit mintha jobban vónék". Igaz, mindenfélével kenem magam és kettesével eszem a fájdalomcsillapító-gyulladáscsökkentőt. Azért reménykedem, hogy hétvégére rendbe jövök.
Az angyalkák leírását elküldöm, remélem sikerült érthetően leírni. A kicsike saját mintám, a nagyot a neten találtam. Puszi.

Orbis írta...

Szia!
Ilyen angyalokat horgol anyukám is. Te mivel keményíted?
Gondolkoztam már szaloncukor varráson is, de még nem jutottam el odáig :) de egyszer...talán...

Hencsilli írta...

Szia Orbis! De jó, hogy anyud is készít ilyeneket:D:D:D Én Texor-ral keményítem, a kék kupakossal. Csak azért írom, mert van piros is, az annyira nem vált be nekem. Kétdecis pohárba szoktam önteni, egy pici vizet teszek hozzá, pár percig benne van, aztán megy a konvektorra :)
A szaloncukor varrás tök jó! Próbáld ki - nem nehéz :)

Orbis írta...

Köszi a választ!
Ő cukorral keményíti, de azt olvastam, az a melegben megpuhulhat.
Ki fogom próbálni, sőt filcből szeretnék készíteni mézeskalácsdíszeket is. Ha lesz rá időm :) a falvédő mellett.

Hencsilli írta...

Szívesen. Én még cukorral nem keményítettem, csak Texor-ral. A szépséges falvédőd nagy meló, az biztos :)

Címkék

Powered By Blogger