2010. június 30., szerda

Egy részlet... és egyéb örömködések búsulás helyett ...



A részlet a tegnap említett táskáról való. Egy régi selyemblúzomat használtam fel hozzá, némi pamutcsipkét és gombot. Móni barátnőm táskáját fogja díszíteni, ha igent mond rá.

Ma nem is akartam írni, mert elég ócska napom volt... reggelről jól indult, de a vége nem tetszett, sértés, sértődés, sírás... mindegy, túl leszek(vagyok) rajta!
Megnézem az ímélem és látom, hogy Meskás eladásom történt! Te jó ég! (OMG :P ) Ilyen már régen volt! Nagy örömködés meg minden! Aztán nézem a Meska címlapját és látom,hogy Lidércke kiválasztotta szereplőnek a szemezgetőjébe az én farmer neszimet is! Ez is OMG!! Még sosem voltam benne szemezgetőben! Nézzétek: ( alul jobbról a második )

Tudom,hogy ez sokatoknak nem újdonság, mert napi szinten többször is benne vagytok, de nekem ez most olyan nagy öröm és olyan jókor jött! Köszönöm Dorka, hogy széppé tetted a napom végét! El sem hiszed, hogy ez most milyen jól esett!
Most már legalább örömömben sírok ! :) Biztos vagyok benne, hogy a meskás eladásomat is Neked köszönhetem, az tuti! :D

Holnap jövök a teljes táskával, ha Mónika rábólint a díszítésre!
Szép estét Nektek! ( nekem már az :) )



4 megjegyzés:

Ledorka írta...

Jaj, te lány! :))) De aranyos vagy. Magadnak köszönheted az eladást, és a neszesszer meg pont jó helyen van a címlapon. :))
További sok sikert a meskán!
Örülök, hogy végül jobb napod lett. :)

Hencsilli írta...

Köszönöm Lidércke ... azért a te kezed is benne van!:P Igen, végre jó napom lett ... és mégjobb, mert Móni most írt, hogy nagyon tetszik neki a táska, oda ne merészeljem valakinek adni! Úgyhogy holnap pontot(pöttyöt) is teszek a táska végére :D

Jandó írta...

Örülök, hogy jó lett a napod vége. :) A meskás 'sikereknek' én is nagyon tudok örülni.

Hencsilli írta...

Köszi, hogy velem örülsz :)

Címkék

Powered By Blogger