2011. június 6., hétfő

Boci és kutya

Bocis pipere és kutyás papírzsepitartó készült mostanában.

A bocis piperéhez egy farmernadrágot használtam, amit múlt héten turkáltam. Én még ekkkkkooooora nadrágot nem láttam!! Minimum 2 táska kijön még belőle és még vagy 3-4 pipere, az tuti!


Szerintetek táskán nagyon vad lenne a boci? Tinilányoknak gondoltam, hátha bevállalnák. Vagy nem? Szerintetek? Nálunk nagy favorit a boci - remélem valakinek a meskán is megtetszik :D



A kutyás pzs-tartót pedig cserebere tárgynak készítettem Praktika újságokért cserébe. A kutyusok farmerre vannak applikálva.


Már majdnem megvan az összes hiányzó szám - már csak hármat keresek :D:D
Készült még a kockás pzs-tartóból, csak azt nem fényképeztem - úgyis ugyanolyan mint a másik :P

Még azt szeretném írni, hogy nem mindenkihez tudok megjegyzést hagyni - vagyis inkább csak 1-2 bloghoz - hiába próbálkozom, nem enged. Névtelennek ír, aztán pedig még névtelenként sem enged. Remélem megoldják ezt a problémát, mert már nagyon szeretnék megjegyzéseket hagyni nálatok :D:D

1 megjegyzés:

eSKa írta...

Nekem tetszik a boci. Nagyon kedves ezen a kis piperetáskán. Szerintem felnőttek is bevállalják, hiszen olyan szép az applikációd. Szerintem táskán is jól mutatna. Jó ötlet, hogy lilával kombináltad. A zsepitartó is jól néz ki. Amúgy én is nagyon nehezen töltöttem fel ma a képeket.

Címkék

Powered By Blogger