2010. június 7., hétfő

Tisztítószer tesztelés

Jelentkeztem Trixi blogján tesztelőnek.
Egy Cleanse All terméket kaptam kipróbálásra. Úgy gondoltam,hogy a konyhában fogom tesztelni.
A sütőm üveges részének belseje így nézett ki, amikor ráöntöttem a tisztítószert:


Pihentetés közben így:

És a végén így:

Igazság szerint a kezdete és a vége között van három nap eltérés, mert nem volt időm egy nap alatt megcsinálni. Természetesen a kettő között letöröltem, nem hagytam rászáradni vagy ilyesmi.
Amikor a tisztítószert kinyitottam nem éreztem semmiféle szagot vagy bűzt. Amikor öntöttem belőle a felületre, akkor egy-kettőt köhintgettem, mert belement a torkomba - de nem volt szúrós szaga mint mondjuk a hideg zsíroldónak, hanem enyhén citromos illata volt. Azon mondjuk nem kell csodálkoznotok, hogy krahácsoltam tőle, mivel akármin képes vagyok fulladást játszani :P

Azt nem mondom, hogy nem kellett súrolni, mert egy szivacsom ráment. De a hideg zsíroldónál kettő ment rá :P
Az eredmény nem tökéletes, de ez nem a termék minősége miatt van, hanem azért mert ez a sütő (szégyen ide vagy oda) legalább egy éve nem volt tisztességesen kitakarítva. Szerintem ha még egy kicsit súroltam volna és nem fogyott volna el a tisztító, akkor minden bizonnyal sikerült volna leszednem az összes odaégett zsírt.
Egy 10-es skálán én 8-asnak mondanám ezt a szert.

A fürdőszobában viszont 10-es!
A maradékot gondoltam kipróbálom a mosdónál és tökéletes eredményt kaptam. Nézzétek:

A szappantartó nem új, csak annak látszik. :)
Lehet, hogy nem a konyhában kellett volna bevetnem, hanem rögtön a fürdőben.

Egyébként Trixitől vásárolt mosódiót használok már február közepétől. A fél kilós dobozból még a fele megvan. Elvileg nem kell hozzá semmi öblítőszer csak ecet, de én teszek hozzá egy keveset mert az uram nem bírta megszokni, hogy nincs öblítőillata a ruháknak :P

1 megjegyzés:

Trixi írta...

Azt hiszem jó kezekbe került a teszter... nagyon kemény vizsgáknak vetitek alá őket! :-) Egy jó üvegkaparó még nagyban lendíthet a látványon, de úgy gondolom a várakozást így is felülmúlta a Cleanse All a sütő esetében. A füdőszoba pedig csilivili! :-)
Köszönöm, Trixi

Címkék

Powered By Blogger