2010. június 23., szerda

BioStain Off tesztelés

Még a múlt héten megkaptam Trixitől a következő tesztelendő termékmintát.
Kipróbáltam a szőnyegen. Így sikerült:
Előtte:



Utána:



Azt hiszem, nem kell magyarázni túlságosan : eltűntek a foltok! Ezek szerint szerves anyagtól származtak :P, ez is kiderült!
Nem kellett sokat súrolni, dörzsölni. Csak befújtam a foltokat, kicsit vizes ruhával megdörzsöltem - aztán elmentem összepakolni a konyhába :) Kb. 10-15 perc után visszatértem a tett színhelyére, megint vizes ruhával átdörzsöltem ( de csak finoman ! ) és ez lett a végeredmény! Szerintem 100 %. Van még belőle, lehet hogy az egész szőnyegre elég lesz!

Más. Múltkor olvastam több bloggerinánál is, hogy a Meska szemezgetőiket nem jelentetik meg. Hát, már én is jártam így vagy 3-szor, de most megint így fogok - most láttam hogy valaki pöttyösöket tett fel, én is szinte ugyanazokat válogattam ki ma délelőtt. Nem az zavar, hogy neki is a pöttyösek tetszenek, hanem hogy az enyém megint nem jelenik meg. :( Pedig a múltkor is olyan jót válogattam össze, legalábbis szerintem - hagyományok új köntösben vagy valami ilyesmi címet is adtam neki. Na, mindegy majd csak valamikor kiteszik az én szemezgetőmet is!

Na, nem morgolódok tovább! Inkább keresek valami alkotnivalót. :D

4 megjegyzés:

rojalka írta...

Bámulok és ámulok.

Hencsilli írta...

Ugye?? Majdnem szebb a szőnyeg mint újkorában. Egyébként élőben még feltűnőbb, hogy hol lett kitisztítva és hol nem.

Trixi írta...

Köszönöm Hencsilli! Ez tényleg látványos! :-)) Trixi

Hencsilli írta...

Igen, Trixi! Nagyon jó ez a termék :)

Címkék

Powered By Blogger