2010. január 21., csütörtök

Első bejegyzés

Kedves Látogatóim!
Nem is tudom,hogy kezdjek hozzá ehhez az egész blogoláshoz. Valahogy tőletek - akiket rendszeresen olvasok és akiket nem annyira rendszeresen - kedvet kaptam egy saját bloghoz.
Szívesen fogadom mindenki kritikáját, tanácsát és véleményét a kreatívkodásaimról.
Magamról röviden:
Kb. 10 éves koromtól tudok kötni, már hatodik osztályban olyan pulóvereket kötöttem, hogy még a tanáraim és családtagjaim is rácsodálkoztak.Aztán később jött a gobelin hímzés, majd a horgolás. A horgolást azt rögtön úgy kezdtem, hogy 13*19 tenyérnyi méretű négyzetből horgoltam egy ágytakarót, amit még ma is használunk. Kb. féléve kezdett el érdekelni a varrogatás, foltvarrás - azóta nézegetem a kézműves blogokat.
Remélem, hogy én is csodaszép táskákat, játékokat, neszesszereket, takarókat stb. tudok majd készíteni, mint ti kedves olvasóim.
Hát, ennyi röviden magamról.
Amint előbb is írtam, várom a kritikákat a bloggal és műveimmel kapcsolatban is.
Ha eleinte még kicsit bénázok, azt nézzétek el nekem, kezdő blogozónak.
Igyekszem mihamarabb feltölteni a blogomat képekkel, bejegyzésekkel is folyamatosan.

2 megjegyzés:

Ledorka írta...

Üdv köztünk! :) Én már várom a képeket. A horgolt takarót se hagyd ki! :)

Aliz írta...

Szia Hencsilli! Jó, hogy elkezdtél blogot írni. Én azt sajnálom, hogy amikor foltoztam, még nem is létezett blogolás (majdnem 10 éve), csak az indexen volt (van) egy fórum, amibe rendszeresen írogattam és mutogattam miket készítek. Néha fél éjszaka azért varrtam, hogy reggel már meg tudjam mutatni a kész művet a többieknek, mert az volt a legnagyobb hajtóerő, hogy azok bátorítottak, akik hasonló dolgokat készítettek, mint én. Ma már nagyon sok ilyen honlap és blog van, és ez nagyon jó. Ha majd egyszer nyugdíjas leszek, biztos, hogy újra elkezdem a foltozást és készítek egy hasonló oldalt, mint receptes, fázisfotókkal. Sajnos a receptes oldalam minden időmet elveszi, így a foltozás most háttérbe szorult. A legtöbb munkámat elajándékoztam, de a weboldalamon néha jó megnézegetni. Legyen sok örömöd a kézimunkában és minél több képet tegyél fel róluk a blogodba, hogy mi is megcsodálhassuk.

Címkék

Powered By Blogger